Information från skolledningen

2018-04-26

Information till samtliga föräldrar,

Terminen börjar närma sig sitt slut och så här års är det mycket som händer i skolans värld. Det är mycket som ska hinnas med innan sommarlov och semestrar, men också mycket som ska planeras inför nästa läsår. Här kommer lite information om kommande viktiga händelser och datum:

Valborgsmässoafton 30 april:

Måndagen den 30 april är skola och fritids stängt pga valborgsmässofirande.

Kristi Himmelsfärdshelg 10-11 maj:

En långhelg som innebär att helg-dag på torsdag och sk ”kläm-dag” på fredag. Det betyder att skolan är stängd torsdag och fredag, medan fritids är stängt på torsdag men har öppet på fredag som vanligt. Ingen särskild anmälan behövs, men vi önskar att barnen kommer till fritids senast kl.09.30 denna dag.

Onsdag 16 maj:
Hela personalgruppen ska på föreläsning i Universitetsaulan på eftermiddagen. ​Fritids stänger kl.15.00.​ Vi ber Er att respektera tiden för att personalen ska hinna till föreläsningen.

Sveriges nationaldag 6 juni:

Onsdagen den 6 juni är Sveriges nationaldag och både skola och fritids håller stängt denna dag.

Skolavslutning:

Vi har skolavslutning tisdag den 12 juni kl.14.00 i Parksnäckan, Stadsparken. Vanlig skoldag fram till skolavslutningen. Separat inbjudan med mer information kommer! Observera att fritids är stängt denna dag.

Studiedag 15 juni:

Fredagen den 15 juni är skola och fritids stängt pga studiedag.

Skolstart:

Läsåret 2018/19 börjar för alla elever vid Uppsala Enskilda Skola måndagen den 20 augusti kl.08.15. Måndagen den 13 augusti håller skola och fritids stängt pga gemensam studiedag. Läsårsdata kommer upp på hemsidan – håll utkik.