Ställ dig i kö hos oss

Välkommen till Uppsala Enskilda Skolas kösystem.
För att anmäla ditt barn till vår skola så kontaktar du vår administratör på mailadressen som finns längst ner på sidan. Du placeras då i en kö och får information gällande informationsmöten, skolvalet och antagning.

Personuppgifter
För att kunna administrera ditt barns köplats krävs att du lämnar person- och adressuppgifter för ditt barn samt att du anger kontaktuppgifter till dig som vårdnadshavare.

Elever med skyddad identitet
Vårdnadshavare med barn som har skyddad identitet måste ta kontakt med skolan på telefonnummer 018- 10 21 12 för att på så sätt ansöka om köplats.

Urvalsprinciper
Om det inte finns plats för alla sökande till våra klasser tillämpar Uppsala Enskilda Skola i första hand urvalsprinciperna syskonförtur och förtur för barn som går på Liten Lär småbarnsskola vid tidpunkten för antagningen. I andra hand hanterar vi urvalet utifrån kötid.
Syskonförtur innebär att förtur ges till barn som har syskon som går på Uppsala Enskilda Skola vid tidpunkten för antagningen.

För övrig information om ansökan, köer och antagning hänvisar vi till vår administratör Anne Svensson; anne@uppsalaenskildaskola.com